Radio Aalsmeer kunstzinnig bezig

Net zoals vorig jaar was Radio Aalsmeer aanwezig op de Kunstroute, bij locatie Otto aan de Uiterweg. Niet zozeer om uit te zenden, als wel om het lokale station meer op de Aalsmeerse kaart te zetten.

Anna-Maria Mantel-Giannattasio en Mariëlle Wegman, beiden vrijwilligers van Radio Aalsmeer, bedachten een ludieke actie. Belangstellenden konden verkleed en wel op de foto. Anna-Maria zorgde voor de aankleding, Mariëlle maakte de foto's. Op een later tijdstip konden geportretteerden de foto's bekijken op de Facebookpagina van Radio Aalsmeer, en eventueel downloaden. Een hele reeks belangstellenden durfde het aan verkleed te poseren. Onder hen een aantal prominente plaatsgenoten. 

Antieke look
Het plan was aanvankelijk om de foto's 'rauw' op Facebook te plaatsen, maar Mariëlle stak er wat uurtjes extra in door ze een wat meer antieke look mee te geven. Of het resultaat geslaagd is mag u zelf bepalen. Het zou zomaar kunnen dat de 21e editie van de Kunstroute opgesierd wordt met de foto's uit de serie.

Bij dit artikel een kleine impressie, de volledige serie is te bekijken op de Facebookpagina van Radio Aalsmeer

Foto's: op de voorpagina Rik Rolleman en Stefanie van Vliet, (boven:) Radio Aalsmeervoorzitter Henk de Groot  met echtgenote, (onder) Radio Aalsmeer medewerker Adrie de Rooij (tekst en foto's Mariëlle Wegman)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel