Radio Aalsmeer blikt vooruit en terug

Komende dagen is er weer van alles te beleven bij Radio Aalsmeer. Er wordt terug geblikt op 2015 en vooruit gekeken op 2016. Burgemeester Nobel is maar liefst tweemaal te gast: in ‘Halte Zwarteweg’ en ‘Aalsmeer Politiek’. ‘Door de Mangel’ ontvangt gepensioneerde vrijwilliger Jan Kwak en Jasper Schouten mag zijn tien favoriete nummers laten horen in ‘De Top 10 van…’. In het muziekprogramma ‘Sem op Zaterdag’ staat deze week de Amerikaanse jazz centraal.

Vanavond om 18 uur is in ‘Halte Zwarteweg’ een exclusief interview te beluisteren met Jeroen Nobel. De burgervader heeft het druk want zaterdag 2 januari verschijnt hij ook samen met wethouder Jop Kluis in ‘Aalsmeer Politiek’. In dat programma wordt teruggeblikt en vooruit gekeken naar onder meer de ontwikkelingen rond de dorpskern en de ontsluiting van Oosteinde naar de N201.
 
Amerikaanse jazz
Elke week stelt presentator Sem van Hest een muzieklijst samen met muziek uit de jaren 30-50 van de vorige eeuw. Zaterdag neemt hij zijn luisteraars vanaf 11 uur mee op een muzikale reis door de Amerikaanse jazz. Onder meer Ella Fitzgerald, Louis Armstrong en Billie Holiday passeren de revue. Tevens maakt Sem een rondje langs groepen uit dezelfde tijd, zoals Benny Goodman, Count Basie en trio Oscar Peterson.
 
Top 10
‘De Top 10 van…’ is één van de populaire programma’s op de maandagavond van Radio Aalsmeer. Maandag 4 januari mag Jasper Schouten aanschuiven aan de studiotafel om zijn favoriete nummers te laten horen. Zanger Jasper is vooral bekend onder Aalsmeerse jongeren. Hij zingt voornamelijk Engelstalige muziek waarbij hij zichzelf begeleidt op de gitaar.
 
Gemangeld
In de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ komt is Jan Kwak aan de beurt. Maandagavond na ‘De Top 10 van…’ wordt Kwak ‘gemangeld’ en vertelt hij over zijn vrijwilligerswerk.
                                  
                                           – advertentie –

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel