Prijzen winnen bij Letsgo2thedisco

Vanavond om 18.00 uur alweer de negende uitzending van het kinderprogramma op Radio Aalsmeer ‘LetsGo2theDisco’. Iedere week ontvangen presentatrice Esther samen met Kim, Joey en meester Eric een klas van een basisschool die hun favoriete top 5 komt presenteren. Dit keer geen schoolklas, maar meisjesteam D1 van FC Aalsmeer.  

Floor Sparnaaij komt een eigen geschreven liedje zingen en Nadesh gaat vertellen hoe het is om als jong meisje mee te spelen in een stuk van toneelvereniging De Rijzenspelers uit Rijsenhout. Ook tekstschrijfster Truus Oudendijk komt met haar kleinkinderen naar de studio.

Koffertje en fotoshoot
Verder wordt de kinder-uitagenda doorgenomen voor de komende tijd en zijn er leuke prijzen te winnen. Daarvoor moet wel eerst geluisterd worden, want de vragen worden in het programma gesteld. Maar een eerste vraag werd via Facebook al bekend gemaakt. “Hoe oud zijn Esther, Kim en Joey samen op 7 november?”

Luisteraars maken kans op een fotoshoot en een leuk ‘LetsGo2theDisco’-koffertje.

Vrijdagavondcafé
Vanavond is er om 21.00 uur geen live uitzending van Vrijdagavondcafé. Er zal non-stop leuke muziek te beluisteren zijn.
Volgende week is het team van Ron, Lisette, Marjolein en Caroline er weer en dan komt onder andere wijkagent Erik van den Brun weer naar de studio.

Uitzending gemist?
Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin