Popkoor Sonority zoekt pianist

Popkoor Sonority luidt komende zondag het voorjaar in met een optreden in ongedwongen sfeer in restaurant Proef & Meer. Tussen 15:00 en 17:00 uur kan het optreden vrijblijvend worden bijgewoond. Het koor laat weten dringend op zoek te zijn naar een pianist. Voor potentiële kandidaten is het zondag een goede gelegenheid kennis te maken met koor en repertoire.

In twee blokken zingt het koor een selectie uit het bestaande repertoire. Vaste volgers van het koor weten dat het vooral om moderne popnummers gaat die met regelmaat op lichte radiozenders als bijvoorbeeld Sky Radio en Radio2 te horen zijn. Denk aan liedjes van Ilse de Lange, Train, John Legend en Kensington.

Het koor staat onder leiding van Kamila Sezer – Starkowska. Restaurant Proef & Meer, met uitzicht over de Westeinderplassen, is gelegen aan de Stommerweg 91.

Piepzak
Ondanks het feit dat het koor met frisse moed en uit volle borst dit eerste voorjaarsoptreden zal laten klinken, zitten de 26 zangers en zangeressen een beetje in de piepzak. Het koor is namelijk dringend op zoek naar een pianist, een vaste begeleider die op dinsdagavond de repetities van muzikaliteit kan voorzien en daarnaast bij ongeveer zes optredens per jaar kan meespelen. Er wordt gerepeteerd in de Bovenzaal van De Oude Veiling.

De pianist in spe hoeft het niet voor niks te doen, het koor heeft er een vergoeding voor over. 

Geïnteresseerden kunnen bellen met Martin van der Klauw 06 25061821 of een mail sturen naar info@sonority.nl

Meer informatie over het koor is te vinden op sonority.nl

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin