Pianorecital in FAM

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren dit najaar samen een aantal concerten met klassieke muziek van topniveau. Vrijdag 25 november is het podium voor meesterpianist Erwin Rommert Weerstra, die een prachtig programma brengt met romantische werken van Schubert en Chopin.

Erwin werd op zevenjarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent Afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag – destijds de jongste leerling die ooit was geaccepteerd. Dat was de start van een indrukwekkende carrière als internationaal geroemde pianist. De lijst met studies die volgden en concoursen die hij won, is te lang om hier te vermelden. Erwin heeft een actief concertleven met optredens over de gehele wereld. Daarnaast is hij als pianist verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Nationaal Dans Theater.

Locatie en kaartverkoop
Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 25 november 2022, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met vriendenkaart KCA of FAM: € 17; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst.
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop
Inlichtingen: Constantijn Hoffscholte

(Partnerbijdrage KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin