Peter Sparnaaij en Pieter Mur op radio

Ook al is het Pinksteren, het is ook maandag. Dus vanavond kunnen luisteraars gewoon afstemmen op ‘Door de Mangel en ‘De Top 10 van…’ op Radio Aalsmeer.

In de 40ste radio-uitzending van Door de Mangel staat Peter Sparnaaij in de spotlights. Hij is eigenaar van Aalsmeer.nu Media en Design, is actief voor ‘Doet Zaken’ en is vrijwilliger bij Radio Aalsmeer voor het programma ‘Ondernemerscafé’. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts gaan nader met hem kennis maken.

Eigenzinnig, filosoferend en doen-denker
Sparnaaij komt op uitnodiging van de gast van vorige week ‘buurter’ Jan ten Hoeve. Sparnaaijs bedrijf heeft zijn nieuwe website gemaakt. Ten Hoeve wil graag weten hoe hij de balans steeds weet te vinden tussen de klant en zijn eigen ideeën.

Hij omschreef zichzelf als eigenzinnig, filosoferend en een doen-denker. De seringenkweker vertelde uitgebreid over de seringenteelt. De teelt doet hem goed. “Het is lichamelijk zwaar werk, maar ik vind het spelletje leuk en je bent afhankelijk van de natuur.” Ten Hoeve hoopt dat de seringenkweker geen uitstervend ras is.

Samen met zijn vrouw is Jan ten Hoeve vrijwilliger voor KiKa en vertegenwoordigt een ‘KiKa-berenverkooppunt’. Ook helpt hij bij de KiKarun.

Top 10 van Pieter Mur
Vanavond is in het programma ‘De Top 10 van…’ Pieter Mur te gast. De maatschappelijk werker, trajectbegeleider en counseler bij HVO-Querido en fervent tennisser gaat onder begeleiding van presentatoren Rinus van Itterzon en Laurens van Kessel zijn favoriete top 10 met de luisteraars delen.

Vorige week was Danielle Jonker in de studio om haar favoriete top 10 met de luisteraars te delen. Er kwamen nummers voorbij van Herman Brood, Bee Gees, Billy Paul, Anouk, Coldplay, The Police, Supertramp, Within Tempation, Robbie Williams en Wim Sonneveld met ‘Het Dorp’ stond bij haar op nummer 1.

Top 10 Oranje-liedjes
Op 23 juni speelt het Nederlands voetbalelftal tegen Chili in Brazilië. Direct na die spannende wedstrijd staat De Top 10 van… in het teken van Oranje-liedjes. De presentatoren zijn op zoek naar suggesties en roepen luisteraars op om hun favoriete top 3 van oranje-voetballiedjes door te geven. Insturen kan via Facebook of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin