Paastraktatie, Avondklok- en bioscoopkaarten winnen op radio

Ook op deze Goede Vrijdag wordt er gewoon goede radio gemaakt met vanavond weer 'Letsgo2thedisco' , 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé'. Om 18.00 uur kan het weekend beginnen op Radio Aalsmeer.

Bij Letsgo2thedisco ontvangen Esther, Kim en Joey wethouder Gertjan van der Hoeven. Hij komt vertellen over hoe je kinderburgemeester kunt worden en dat er kinderlintjes worden uitgereikt. Ook de meiden van de D1 van handbalvereniging RKDES komen naar de studio. Ze zijn onlangs kampioen geworden en presenteren hun favoriete top 5. Uiteraard komt de uitagenda weer aan bod en kun je vanavond een lekkere paastrakatie winnen. 

Faya Lourens
Bij Vrijdagavondcafé aandacht voor De Avondklok. Naar de studio komen DJ Meneer Marcel en Faya Lourens. Zij draaien op het exclusieve all-inclusive dancefeest dat volgende week zaterdag georganiseerd wordt. En onder de luisteraars worden vrijkaarten verloot. Meer informatie over dit dancefeest is te vinden in de agenda.

Naast de vaste rubrieken als de uitagenda en Ron’s Hitarchief, is er een interview met Rianne van Toneelvereniging Kudelstaart over hun nieuwe voorstelling ‘Jake’s vrouwen’.

Feel good twitterhit
Voor de twitterhit is op deze Goede Vrijdag gekozen voor een feel good nummer. Luisteraars worden opgeroepen om een leuk nummer door te geven waar ze vrolijk van worden. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je feel good Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Foto: Actrice en DJ Faya Lourens is te gast bij Vrijdagavondcafé 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel