Oud-burgemeester Hoffscholte deelt favoriete top 10

Vanavond laat oud-burgemeester Joost Hoffscholte om 20.00 uur zijn favoriete top 10 aan de luisteraars van Radio Aalsmeer horen. In het programma ‘De Top 10 van….’  zal hij onder leiding van Judith Keessen en Rinus van Itterzon uitleggen waarom hij juist voor die speciale nummers gekozen heeft.

Vorige week had Anita van der Meijden een stevige lijst die ze met de luisteraars deelde. Zo kwamen er nummers voorbij van Creed, Anouk, Wildstylez, Metallica, Tom Odell, AC/DC, Kings of Leon, Bon Jovi, The Eagles en Kane.

Uur van Puur en Door de Mangel
De maandagavond begint altijd traditiegetrouw om 18.00 uur met het 'Uur van Puur'. Anna-Maria Mantel presenteert, samen met Esther Gons, een interactief radioprogramma dat op en top gebruik maakt van en ingaat op social media.

Om 19.00 uur gaan zus en broer Mylène en Elbert Huyts in hun wekelijkse talkshow 'Door de Mangelpedicure Renate Balder aan de tand voelen. De gast van vorige week, Daphne van Dillewijn, wil van haar weten hoe ze op het idee is gekomen om een eigen pedicurepraktijk te gaan starten en hoe ze dit combineert met haar jonge gezin.

Juf, moeder en muziek
Vorige week nam basisschooljuf en radiopresentatrice Daphne plaats achter de microfoon en zei dat de drie woorden ‘juf, moeder en muziek’ het beste bij haar passen. Daphne noemt zichzelf een echte juf, ook buiten school.

Zij vertelde in de uitzending dat zij met haar gezin op het punt staat een pleegkind op te nemen. “Dat zal wat veranderingen met zich meebrengen’, aldus de Utrechtse van geboorte.  

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: oud-burgemeester Hoffscholte tijdens het voorlezen van het Aalsmeers dictee eind 2015. (Foto Archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel