Op zoek naar de zon op Radio Aalsmeer

Het lange Pinksterweekend staat voor de deur en begint goed op Radio Aalsmeer met Letsgo2thediscoThe Friday Zone en Vrijdagavondcafé.  Presentatoren Ron en Marjolein gaan vanavond onder andere ‘op zoek naar de zon’.

Vanavond in Vrijdagavondcafé onder andere Kirsten Verhoef van Sylt Support over allerlei activiteiten in de regio. Ook vertelt ze over de laatste ontwikkelingen rond de Ride for the Roses.

Twitterhit
Ook is er aandacht voor suppen op de Westeinderplassen, want Julia van SUPventure gaat onder andere uitleggen wat het is en wanneer je dit kunt doen. En Rody van de Junior Pramenrace komt naar de studio om te vertellen over de komende editie op 13 juni.

En naast Rons top 40 hitarchief en de Soulshow Classic, natuurlijk ook weer de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een zonnig nummer door te geven. Een hit waarin iets van zon, sun, sunshine voorkomt. Een van de luisteraars wint twee kaarten voor een film naar keuze in Crown Cinema. Heb je een zonnige twitterhit? Laat het weten via twitter of via Facebook.

Letsgo2thedisco
In het programma voor kinderen, maar ook volwassenen, aandacht voor de Buitenspeeldag. Danielle Jonker van Spruitjes en Zo komt erover vertellen. En verder natuurlijk de kids Uitagenda en een favoriete top 5. 

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via de website of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel