Omnia trakteert op professionele theatershows

Na bijna een jaar van voorbereiden, oefenen en ideeën uitwerken konden de leerlingen en de leiding van SV Omnia laten zien wat ze in huis hadden tijdens de theatershow Back2Basic.

De show die in het teken stond van het 15-jarig jubileum werd vier keer getoond in het Crown Theater. Zaterdagmiddag kregen de basisschoolkinderen van de musical- en dansgroepen de hoofdrol en vrijdag- en zaterdagavond waren de oudere danseressen aan de beurt.

Ouderwetse opmars
Onder luid applaus van het enthousiaste publiek lieten ze verschillende dansstijlen zien, van ballet, hiphop tot streetdance. Dansleerkrachten Mariëlle, Erma, Patjoelah, Tessa, Joyce en Simone waren onder andere verantwoordelijk voor de professionele choreografie op moderne nummers. De speciale lichteffecten en het grote ledscherm maakten alles af.

De show startte met een ouderwetse opmars door de zaal met de vlaggen van TV Aalsmeer, SV Olympia en GV Kudelstaart. Het was een ode aan alle voorgangers van SV Omnia 2000, de oprichters, de initiatiefnemers van de fusie en erevoorzitter Dirk van Leeuwen die onlangs is overleden.

Ter afsluiting was er de grote finale, in het teken van de Carribean. Iedereen kwam op het podium en kreeg een staande ovatie. Leuk was dat tijdens een avondshow een van de selectiedanseressen ten huwelijk werd gevraagd.

Complimenten
Tijdens de twee avondshows stond naast de vele dansen ook twirlen op het programma. De dames gaven een leuke show in het donker met aparte lichteffecten. Ook ritmische gymastiek en turnen kwamen aan bod.

De drijvende kracht achter de show was Mariëlle Buskermolen, die zelf ook meedanste. De organisatie kan terugkijken op succesvolle theatershows en kon na de shows veel complimenten in ontvangst nemen van het publiek. 

Foto's: het publiek werd vermaakt met swingende en romantische dansen door zowel de kinderen als de professionele danseressen. (foto's Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel