Omnia en ‘plaatjes draaien’ op radio

Het weekend staat weer voor de deur en dat wordt op Radio Aalsmeer altijd ingeluid met de programma’s 'Letsgo2thedisco' , 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé'. Om 18.00 uur starten Esther, Kim en Joey met het populaire kinderprogramma en deze week is Omnia-dansjuf Tessa de Vries met een paar meiden van de ‘Dance Choreo’ groep te gast om alvast een tipje van de sluier op te lichten van de grote theatershow in juni.

 De meiden hebben ook een swingende top 5 samengesteld van nummers die ze iedere vrijdagmiddag in de les dansen. Ook wordt de uitagenda voor de komende tijd doorgenomen.

Plaatjes draaien in Aalsmeer
Presentator Ron ligt ziek op bed, maar zijn zoon Jasper neemt zijn plekje vanavond in achter de microfoon. Samen met Denise en Marjolein zorgt hij vanaf 21.00 uur voor een leuk programma, met o.a. de Soul Show Classic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de uitagenda.

Te gast zijn vanavond Kees Markman en Marcel Wilkes. Zij komen vertellen over ‘Plaatjes draaien in Aalsmeer’ dat zondag van start gaat. Ook komen radiocollega’s Lianda en Robbert naar de studio. Zij maken het nieuwe radioprogramma Radio Revue en komen er van alles over uitleggen.

Doe Maar Twitterhit
Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor een nummer van Doe Maar. Terug in de tijd met deze oer-Hollandse band. Luisteraars worden opgeroepen om een leuk nummer door te geven. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je Doe Maar Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin