Nijntje opende nieuwe theaterseizoen Crown Theater

Het nieuwe seizoen van het Crown Theater opende zaterdag feestelijk met een jarige Nijntje Pluis. Ze vierde haar zestigste verjaardag met de musical ‘Nijntje viert feest’ en werd tijdens twee voorstellingen omringd door enthousiaste jonge fans.

Het gros van de liedjes uit de voorstelling komt uit eerdere musicals. Bruun Kuijt, de regisseur, maakte een aanstekelijke selectie. Honderden peuters en kleuters zaten stuiterend op hun stoel en zwaaiden, zongen en deden mee met alle herkenbare liedjes.

Junior Crown Magazine
Na afloop van de voorstelling kwam Nijntje naar de foyer om wat handjes te schudden van de kinderen. Vince Boom, de kinderburgemeester was hier ook aanwezig. Hij kreeg van Annemieke van Saarloos van het Crown-kind- en jeugdteam een exemplaar overhandigd van het Junior Crown Magazine.

In het onlangs verschenen magazine staat alle informatie vermeld over de veertien kindervoorstellingen, die dit seizoen in het theater te zien zijn. Bovendien zijn er door het magazine heen, letters verstopt. Heb je alle letters gevonden en weet je het woord dat je hiervan kan maken, dan maak je kans op twee kaartjes voor de voorstelling Karel de Kok & de pakjeskluis van Sinterklaas.

Robin Hood en Terry Bozio
Het Junior Crown Magazine is verkrijgbaar bij scholen, kinderdagverblijven, bibliotheken en bij de verkooppunten. Ook op de website van het Crown Theater is het magazine te downloaden.

Morgen staat de volgende kindervoorstelling alweer op het programma: Robin Hood. Gevolgd door Terry Bozio, ’s werelds beste solodrummer op donderdag 28 oktober. Meer informatie hierover is te vinden op de website

Foto: Kinderburgemeester Vince Boom ontving een exemplaar van het Junior Crown Magazine uit handen van Crown-medewerker Annemieke van Saarloos (foto Mariëlle Wegman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel