Nieuwjaarsreceptie Pramenrace

Iedereen een Praamachtig en Pentawaardig 2014 toewensen? Dan kan tijdens de eerst SPIE happening op vrijdagmiddag 10 januari. Deelnemers, medewerkers, sponsors en sympathisanten; iedereen is welkom om naar Danscafé in de Zijdstraat te komen van 16.30 uur tot 19.00 uur.

Naast het heffen van het glas zullen ook de laatste prijzen uitgereikt worden die verdiend zijn tijdens de afgelopen pramenrace. Weet je het nog, ‘vroeger toen….’ Editie nummer 28. De prijzen die nog weg te geven zijn: De Kappie Silvius prijs (voor het mooiste Penta onderdeel), De Rode Lantaarn (voor het team die het laatst reglementair over de finish komt en de  Zotte Wilg prijs, voor het team die aldaar de mooiste sjaal heeft ingeleverd. De jury is hiervoor afgelopen week speciaal naar noordoost America geweest om de warmte en de vochtdichtheid te testen. Het was een hele opgave, maar ze zijn eruit. Arnaud loopt nu met een bevroren teen en Wim heeft toch last van een stijve nek. Als je de door jullie gebreeën sjaal weer terug wilt krijgen is dit de laatste mogelijkheid, wie weet zijn deze toch nog nodig deze winter. Teams die in ieder geval mogelijk in de prijzen vallen zijn: Mozes, Afterdorst, Stenhuismaatjes, 10PK en Vreemdgaanders.

Ook worden er diverse roddels verteld door het SPIE bestuur. Over het thema, de nieuwe route, andere controleposten. Ook zijn er nog enkele clubbladen te verkrijgen. De inschrijfformulieren voor de Junioren en de Pramenrace liggen voor jullie klaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin