Nieuwe Expositie met Poolse Jolanta Izabela Pawlak

(Advertorial) Onder de naam Nieuwe Nederlanders haalt KCA de komende tijd beeldende kunst naar Aalsmeer van kunstenaars afkomstig uit verschillende wereldstreken die wonen en werken in de regio. De eerste editie staat in het teken van Oost-Europa en toont de grote veelzijdigheid en creativiteit van de Poolse kunstenares Jolanta Izabela Pawlak. De opening van de tentoonstelling is zaterdag 30 april aanstaande om 15 uur in het Oude Raadhuis in Aalsmeer.

Jolanta Izabela Pawlak is een even kleurrijk als getalenteerd kunstenaar met een grote staat van dienst en een enorm repertoire aan kunstvormen: schilderijen, bronzen beelden, keramiek, sieraden, fotografie, kleding en zelfs decors van opera’s zoals voor Katibu di Shon met Tania Kross op Curaçao, waar ze een aantal jaren woonde en werkte. Een aantal jaren geleden streek ze neer in Amsterdam waar ze haar eigen atelier heeft.

De opening van deze tentoonstelling is op zaterdag 30 april om 15 uur in het Oude Raadhuis. Speciaal voor Jolanta zal dan haar goede vriend Perry Dossett optreden. Hij zong en danste in vele musicals, de televisieshows van Karin Bloemen en was leading man in de muziek video ‘I’m Your Baby Tonight’ van Whitney Houston. Tijdens de opening zal hij door Jolanta beschilderde kleding dragen.

Wanneer: opening zaterdag 30 april 15.00 uur
Te zien: t/m zondag 29 mei 2022
Open: vrijdag, zaterdag, zondag 14 – 17 uur
Locatie: Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9, Aalsmeer
Entree: uw gift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin