Nieuwe dirigent popkoor Sonority

Popkoor Sonority start op 30 augustus het zangseizoen met een nieuwe dirigent. Rik Henning draagt na zes jaar het stokje over aan Jenny van Huissteden.

 

Van Huissteden studeerde schoolmuziek, met bijvak koordirectie, aan het Arnhems conservatorium. Direct na haar opleiding startte ze bij de afdeling musical en muziektheater van Kunstbedrijf Arnhem, om les te geven aan kinderen en volwassenen. Daar ontwikkelde ze haar liefde voor musical en het lesgeven aan musical/theatergroepen.

 

De 44-jarige dirigente heeft al twee andere koren onder haar leiding. Ze is momenteel repetitor/dirigente van Theaterkoor Houten en Theatergroep Horizon te Egmond.

Onder haar bedrijfsnaam “Roept u maar!” werkt ze ook als vakleerkracht muziek op verschillende basisscholen in Amsterdam en verzorgt ze workshops en muzikale bingo’s. 

 

Het eerste optreden van dit seizoen staat gepland voor zondag 9 oktober. Sonority is deze dag te beluisteren tijdens de Amstel Korendag in Amstelveen. Kijk voor meer informatie op amstelkorendag.nl 

 

Het koor geeft aan nog een bas te kunnen gebruiken. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een repetitie bijwonen op de dinsdag avond, aanvang 20.15 uur, in de Oude Veiling te Aalsmeer. Meer informatie over Sonority op sonority.nl 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel