Nieuw op radio: Uur van Puur

Vandaag start Radio Aalsmeer met een andere programmering en sound. De vertrouwde programma’s zijn in een nieuw jasje gestoken en nieuwe programma’s zijn toegevoegd. Ook nieuw is dat de lokale radiozender voortaan 24 uur per dag te beluisteren is.

Een van die nieuwe programma’s is ‘Uur van Puur’.  Programmamaker Anna-Maria Mantel kruipt iedere maandagavond om 18.00 uur de studio in voor een uur snelle en leuke socialmediaradio. Een programma met interessante gasten en rubrieken, muziek en, zoals ze zelf aangeeft “een glimlach op het gezicht van de luisteraar.”

Bord op schoot momentje
DJ Anna-Maria was de afgelopen weken vaak in de radiostudio te vinden en heeft veel tijd in haar radioavontuur gestoken. “Mijn thuisfront was er niet altijd even blij mee dat ik weer ging oefenen. Maar het is geen kwestie van alleen maar in de microfoon praten en een muziekje draaien,” vertelt ze. “Er komt veel techniek en timing bij kijken. En ik wil nou eenmaal goed voorbereid zijn.”

Vanavond de eerste echte uitzending dus. “Het programma moet nog groeien. Maar het wordt een ‘bord op schoot momentje’ en moet passen bij dit tijdstip. Mensen komen uit hun werk en zitten er doorheen.”

De nadruk ligt voornamelijk op social media en ook haar gasten zijn goeroes op dit gebied. Iedere week worden er tips gegeven over onder andere bloggen. “Ik geloof dat social media de wereld beter en mooier maken. Als je het op een goede manier gebruikt kun je elkaar beter begrijpen.”

Maandagavond
Het ‘Uur van Puur’ wordt iedere maandagavond uitgezonden tussen 18.00 uur en 19.00 uur en is te beluisteren via internet (www.radioaalsmeer.nl). Of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.0 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Anna-Maria Mantel is helemaal klaar voor haar eigen radioprogramma Uur van Puur (foto: Schlijper.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin