Nagenieten van Ferry Maat op radio

Nog even nagenieten van leuke evenementen in Aalsmeer. Dat wordt vanavond gedaan in het radioprogramma Vrijdagavondcafé’. Presentator Ron mocht zaterdagavond de populaire oud radio-dj Ferry Maat interviewen na afloop van het grootste ‘discofeest’ van de regio de Ferry Maat Soulshow. Zo’n negenhonderd veertig plussers gingen uit hun dak op swingende soulmuziek en na afloop was er tijd voor een interview.

Ook is er een interview met Adje, die bekend werd in het tv-programma van Paul de Leeuw. De acteur was in Aalsmeer omdat hij in het komische theaterstuk ‘Taxi Taxi’ speelt dat woensdagavond in het Crown Theater te bekijken was. Marjolein stelde hem wat vragen.

Twitterhit De Dijk
Ron, Lisette, Marjolein en Caroline ontvangen vanavond na 21.00 uur ook weer kok Marc Eveleens die met zijn Marc Culinaire Kookwekker de luisteraars laat horen wat je allemaal kunt doen met een pompoen. Ook is er een interview met Alexander over een groot feest morgenavond in The Beach. En natuurlijk is er weer de Uitagenda en Rons Hitarchief met vanavond de top 3 uit 1987.

De twitterhit is van De Dijk. De Nederlandse band heeft veel hits op hun naam staan en luisteraars worden opgeroepen om hun favoriete nummer door te geven. Als deze wordt gedraaid in de uitzending dan wint diegene twee bioscoopkaartjes. Laat via twitter of Facebook weten welke hit je wilt horen van De Dijk en maak kans op de kaartjes.

Letsgo2thedisco
Maar de vrijdagavond begint altijd met het gezinsprogramma ‘Letsgo2thedisco’ met Esther, Kim en meester Eric. Ook in dit programma zal kok Marc vertellen hoe je lekkere gerechten kunt maken. Beau Tromp komt zingen en neemt haar klas van de Groenstrook mee die de Top 5 samengesteld hebben.

Uitzending gemist?
Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Ron in gesprek met Ferry Maat 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin