N201 sluit muzikaal jaar af

Vrijdag traden drie bands op in N201 ter afsluiting van het muzikale jaar. Het werd een gezellige avond waarop men kon luisteren naar zowel covers van bekende hits als eigen werk.
 
Onder de naam “De Bandbrouwerij” worden jonge muzikanten onder begeleiding van ervaren bandcoaches klaargestoomd om in korte tijd samen te leren spelen. Zo wordt hun talent verder ontwikkeld. De bands bestonden drie maanden geleden nog niet, zelfs de muzikanten waren vreemden voor elkaar. Het repertoire bestond uit bekende nummers van onder meer Red Hot Chili Peppers, Eddie Vedder, 3Doors Down en AC/DC maar er was ook eigen werk van zangeres Paola van der Sluis.
 
Vervolg
De avond viel in de smaak. Daarom komt er in januari een vervolg op dit concept. Geïnteresseerde muzikanten kunnen de facebookpagina van De Bandbrouwerij in de gaten houden en gewoon eens langs komen met hun instrument.
 
Vrijwel elke dag zijn er muzieklessen, bandrepetities en ook dj’s kunnen in N201 terecht om op een professionele dj-set hun vaardigheden uit te breiden. Elk weekeinde zijn er optredens en dancefeesten waar lokaal talent de kans krijgt. Voor uitgebreide mogelijkheden op muzikaal gebied is op de website van cultureel jongerencentrum N201 meer informatie vinden.
 
Foto: één van de gelegenheidsbands op het N201 podium. (foto: De Bandbrouwerij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel