Muzikale afsluiting lessen Cultuurpunt

“Zenuwachtig?” “Nee hoor, we hebben toch goed geoefend!” Vijfentwintig jonge muzikanten en musicalsterren in de dop gaven een leuke voorstelling in de gymzaal van De Rietpluim in Kudelstaart. Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, ze waren allemaal gekomen om te kunnen genieten van een optreden van de enthousiaste groep basisschoolleerlingen uit de middenbouw. Dit als afsluiting van de eerste reeks lessen die ze via het Cultuurpunt Aalsmeer gevolgd hebben. De kinderen hadden negen weken buitenschoolse musicalles of muziekles gehad en hadden er veel plezier aan beleefd. Ook op andere plaatsen in Aalsmeer werd de eerste reeks Cultuurpuntlessen afgesloten met optredens.

In het kader van ‘hallo durf’, ‘hallo passie’ en ‘hallo plezier’ worden op dinsdagmiddag na school lessen georganiseerd. Dansen, zingen, toneelspelen, muziek maken. Het kan allemaal via Cultuurpunt Aalsmeer.

De locaties zijn OBS Kudelstaart/Antoniusschool Kudelstaart, Oostkroost en De Dolfijn/Jozefschool en het lesaanbod wisselt. Het is echter niet gratis. De kosten voor de onderbouwlessen bedragen € 45 en de midden- en bovenbouw basisschoolleerlingen betalen € 55 voor negen lessen cultuur.

Kijk hier voor het actuele lesaanbod voor de komende periode van 4 februari t/m 8 april. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel