Muzikaal cabaretspektakel met Marcel Harteveld

(Foto pr)

Weer een topcabaretier bij Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer in Bacchus: Marcel Harteveld. Zaterdag 20 april aanstaande 20.30 uur brengt hij zijn nieuwste theatershow Voor de bui binnen.

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk maar hij weet één ding zeker: hij gaat het écht anders doen.

In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt. Of binnen, eigenlijk. Hoe dan ook: Wil je alles weer schoon, Marcel wast ’t gewoon.

Marcel Harteveld (1984, Den Haag) is cabaretier, zanger, acteur, muzikant en musical-iemand. In die volgorde. Hij schrijft voor VillavdB op NPO Radio 1 en is hij vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij tourde na zijn studie aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademi met Johan Fretz onder de naam De Gebroeders Fretz door het land, speelde anderhalf jaar lang de rol van Chris de Vries in Soldaat van Oranje, de Musical. In de periode erna schrijft hij zijn eerste soloprogramma, Weet ik veel, over zijn favoriete schoolmeester, alles wat hij daarvan geleerd heeft, en wat hij daar verder voor stomme dingen mee gedaan heeft.

Nu verovert hij met zijn tweede avondvullende programma Voor de bui binnen de Nederlandse theaters.

Wanneer:         zaterdag 20 april 2024, 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)
Waar:                Cultureel Café Bacchus (grote zaal), Gerberastraat 4 in Aalsmeer
Kaartverkoop: in de KCA Ticketshop op www.skca.nl en aan de kassa (graag pinnen)

(Partnerbijdrage KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel