Muziekschool Spelenderwijs sluit seizoen af

De leerlingen van muziekschool Spelenderwijs hebben er maanden voor geoefend en afgelopen zondag mochten ze aan hun ouders, familie en vrienden laten zien wat ze allemaal geleerd hadden het afgelopen seizoen.

Tijdens een concert in het gebouw van het Showjachthoornkorps in Kudelstaart kwam er een gevarieerd aanbod aan optredens voorbij onder leiding van muziekjuf Irma Zethof.

Concertzaal
De ruimte waar de kinderen wekelijks les hebben was omgetoverd tot een heuse concertzaal met een groot podium en ook de spotlights ontbraken niet. Ondanks het mooie weer waren er veel toehoorders op het optreden afgekomen en in de zaal was dan ook geen leeg plekje meer te bekennen.

In een doorlopende voorstelling brachten de kinderen een uur lang veel verschillende liedjes en melodieën ten gehore. Er werd daarbij gemusiceerd op de blokfluit, toetsen en de cimbaal (schootharpje). Ook de zing- en swinggroep zette haar beste beentje voor.

Luid applaus
Het publiek genoot zichtbaar van alle enthousiaste inspanningen en de kinderen werden dan ook beloond met een luid applaus.

Informatie over de activiteiten van muziekschool Spelenderwijs is terug te vinden op de website.

Foto's: leerlingen van muziekschool Spelenderwijs sluiten feestelijk het seizoen af met een concert. De cimbaal is een populair instrument bij jongere kinderen (foto's Spelenderwijs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel