Müller, Sparnaaij en Spaargaren op radio

Vanavond komt Bernard Sparnaaij naar de studio om gemangeld te worden. De 62e  aflevering van  ‘Door de Mangel’ zal door Elbert Huijts gepresenteerd worden, want zijn zus en medepresentatrice Mylène is ziek. Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ van Ab Spaargaren, met deze keer Miranda Gommans als presentatrice.

Maar eerst is het om 18.00 uur weer tijd voor ‘Uur van Puur’ waar Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons, die slecht bij stem is, weer ingaan op de wereld van de social media. De presentatrices praten met award winning travel blogger Laura (@WhataboutherNL), Ruben Steeman over zijn boek RuSt en uiteraard weer de blogtip van Elja Daee. Ook Sven Müller in de uitzending en luisteraars maken kans op een roomboter amandelstaaf als ze het codewoord horen en tweeten.

Ongeduldig, eigenwijs en meewerkend
Afgelopen maandag was Gerard van de Velden in de studio van ‘Door de Mangel’. De import-buurter die in Kortenhoef is geboren en opgegroeid, vertelde over zijn jeugd met zijn ouders, twee broers en zussen. Hij wilde altijd timmerman worden, maar kwam door de tuinbouwschool in de bloemisterij terecht. Op achttienjarige leeftijd vertrok hij alleen naar Duitsland om daar op de markt te gaan staan met bloemen, planten en later ook bloembollen. Dit liep goed, al was het veel werken en weinig slapen.

Voor de liefde verhuisde hij naar Aalsmeer en werd hij mede-eigenaar van Dillewijn Verpakkingen. Inmiddels voelt Van de Velden zich een echte Buurter: “Al hebben ze mij wel gespaard, want je bent pas een echte als je gedoopt bent. Ze gooien je dan in het water, maar mij hebben ze zo geaccepteerd.”
Hij noemt zichzelf ongeduldig, weet alles beter, wat vertaald werd naar een beetje eigenwijs en hij vindt zichzelf meewerkend. De 67-jarige weekendkok wilde graag cv-monteur en botenmaker Bernard Sparnaaij uitnodigen om gemangeld te worden.

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Miranda Gommans
Miranda Gommans was zelf al een keertje te gast in het programma ‘De Top 10 van…’ en verving Laurens van Kessel tijdens zijn vakantie als presentator. Dat beviel zo goed dat ze het leuk leek om het op regelmatige basis te doen. En vanavond is het zover. Met Talitha van Itterzon achter de knoppen ontvangt ze programmamaker en eigenaar van TopVerhuur Ab Spaargaren voor zijn favoriete top 10.

Vorige week kwam boekhouder Bram Neerhof van Gewoon Bram naar de studio om zijn favoriete nummers te delen met de luisteraars. Hij had een afwisselende lijst variërend van jazz, hardrock en oude en nieuwe nummers. Zo liet hij iedereen meegenieten van nummers van Phil Keaggy, AC DC, Koinonia, Dr. Kucho! & Gregor Salto, Becky G, Ariana Grande, Cheap Trick, Lee Ritenour, David Ruis en Trinity Band.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel