Morgen open huis Oude Veiling met The Riverstones

Vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur is het, na anderhalf jaar sluiting, open huis in De Oude Veiling. Dat markeert het begin van een nieuw tijdperk van het culturele ontmoetingcentrum in de Marktstraat.

Om vijf uur is er iets 'officieels'. En om zes uur is er een optreden van de Aalsmeerse groep The Riverstones, bestaande uit Saskia Veenswijk, Michel de Wit, Monique Veenswijk, Estée Makampo en Scott Breems. Het open huis is tevens de start van een tentoonstelling van schilderijen van Dorrit Klomp. Die hangen er tot half januari.

Huurmogelijkheden
Voorlopig heeft de ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) het beheer van het gebouw in handen. De door de gemeente ingehuurde organsatie maakt vaste vrijdagmiddagborrels en diverse activiteiten in de weekends mogelijk. Wie zalen wil huren kan bij de ESA terecht.

Een ieder kan morgen de beschikbare ruimtes in De Oude Veiling bekijken en desgewenst informatie inwinnen over huurprijzen en voorzieningen. De kleine bovenzaal heeft in de aanloop naar de opening morgen een kleine metamorfose ondergaan. De prominente bar is verwijderd zodat er meer ruimte komt voor vergaderingen en kleinschalige evenementen.

● Klik hier voor recent artikel over de 'nieuwe' Oude Veiling

(Foto's: AV-archief)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel