Middagvoorstellingen theater druk bezocht

Dat het theater leeft in Aalsmeer werd afgelopen weekend duidelijk. Zowel zaterdagmiddag als zondagmiddag zat de grote zaal goed vol. Veel mensen uit Aalsmeer, maar zeker ook van daarbuiten, hadden de weg naar het Crown Theater gemaakt voor een gezellige middag.

Stampen en klappen
Zaterdag waren het voornamelijk kinderen die in de rode stoelen zaten, want toen werd Pluk van de Petteflet, naar het boek van Annie M.G. Schmidt, gespeeld. Twee keer achter elkaar werd de voorstelling gegeven, waarbij de kinderen uit de zaal mee mochten doen.

De kinderen konden niet alleen meestampen met ‘De Stampertjes’, dansen, zingen en klappen, maar ook werden er kinderen uit het publiek gehaald om even mee te spelen op het podium. Pluk, Aagje, de Heen-en-weer-wolf, mevrouw Helderder, Dolle de Duif, iedereen was erbij. En natuurlijk was er ook het bekende rode kraanwagentje, de Petteflet en de Torteltuin.

Persoonlijke handdruk
Zondag kwam Ivo Niehe naar Aalsmeer met zijn show ‘Die avond in Parijs’. Een show die veel waardering kreeg bij de bezoekers, omdat er van alles in zat. Grappen, emotie, levenslessen, muziek en zelfs videobeelden. Hij waagde zich zelfs aan een dans op het podium, wat het publiek aan het lachen maakte.

Terwijl Niehe zijn laatste lied ‘We’ll meet again’ zong, schudde hij alle bezoekers één voor één de hand bij de deur. Een persoonlijke geste die gewaardeerd werd. Naast een handdruk gingen de bezoekers huiswaarts met een boek of CD.  Na afloop, in de pianobar, nam hij voor iedereen die dat wilde, de tijd voor een foto en handtekening.

Kindervoorstellingen
Komend seizoen staan er nog meer kindervoorstellingen gepland in het Crown Theater. Voor de allerkleinsten komen Woezel en Pip, Bumba, het Zandkasteel, Dirk Scheele en Brandweerman Sam. De oudere kinderen zullen zich vermaken bij de musical Jungle Book, Minoes en Sneeuwwitje.

Informatie en speeldata zijn de te vinden op de website van het theater.

Foto: Kinderen uit de zaal mochten als 'De Stampertjes' meedoen met de voorstelling (foto Crown Theater)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel