Michiel Pos en Debbie van Grieken op radio

Het is weer maandag, dus presentatoren Anna-Maria Mantel met Esther Gons, Mylène en Elbert Huijts en Rinus van Itterzon met Laurens van Kessel maken zich weer klaar voor hun radioprogramma’s ‘Uur van Puur’, ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’. Vanavond komen hovenier en RKDES-voetbalcoach Michiel Pos en docente en handbalvoorzitter Debbie van Grieken naar de studio.

De avond start traditiegetrouw om 18.00 uur met twitterradio met vanavond in het ‘Uur van Puur’ weer de vaste blogtip van Elja Daee. Verder interviews met Herman Couwenbergh, Cor Hospes en Dagvoorzitter.nl.

Vorige week Bianca Renkens
Vorige week werd verloskundige Bianca Renkens gemangeld. Ze heeft voor vanavond Michiel Pos uitgenodigd om naar de studio te komen. Ze heeft niet echt een vraag voor hem, maar zag de overeenkomst tussen hen beiden omdat hij ook bij veel mensen thuis komt voor zijn werk.

Renkens omschreef zichzelf als spontaan, perfectionistisch en gastvrij. Ze vertelde met veel enthousiasme over haar werk als verloskundige waarbij haar opa haar voorbeeld was. De van origine Maastrichtse zei veel van hem geleerd te hebben. “Mijn vader verdween vroeg uit beeld, maar mij lieve opa was er altijd.”

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

De top 10 van….
Vanavond komt Debbie van Grieken naar de studio voor het radioprogramma ‘De Top 10 van…’. Van 20.00 tot 21.00 uur zullen de presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon de Kudelstaartse te gast hebben. Ze is onder andere docente wiskunde aan de Westplas MAVO en voorzitter bij RKDES Handbal.

Vorige week was eigenaar van Actief Financiële Dienstverlening Robert Heil in de studio en liet de luisteraars zijn favoriete nummers horen van Maywood, Sharon Brown, Joe Cocker, The Les Humphries Singers, James Taylor & Carole King, Queen, Michael Jackson, James Brown en Anita Meijer. Voor de één een ‘foute’ top 10, voor de ander goud van oud klassiekers.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel