‘Luchtig’ thema Gedichtentuin KCA

Luchtig. Dat is het thema van de Gedichtentuin 2015. Met de recente bekendmaking van het thema door de werkgroep Podiumkunst en Literatuur van KCA (Kunst en Cultuur Aalsmeer) kunnen de lokale dichters hun borst weer nat maken.

“Luchtig is een denkertje met vele mogelijkheden zoals het toetje, luchthartig, onbezorgd, koel, vluchtig, vrolijk of oppervlakkig,” meldt de werkgroep. Schrijvers hebben voor hun gelegenheidsgedicht de tijd tot 26 juli, de uiterste inleverdatum.

Boomkwekerskerkhof
Voor wie het niet weet: de Gedichtentuin staat voor het tijdelijk omgetoverde Boomkwekerskerkhof, waar in september gedichten van plaatsgenoten worden tentoongesteld. In drie weekends is het oude kerkhof aan de Stommeerweg al diverse jaren vrijelijk toegankelijk voor cultuursnuivers en andere belangstellenden.

Richtlijnen van de werkgroep: niet langer dan 14 regels en per regel maximaal 47 letters (inclusief spaties en leestekens); aanleveren in Garamond 24, regelafstand 1. Dit alles om het goed leesbaar te maken voor gedichtentuinbezoekers.

Inleveren bij Marijke Haremaker, per mail of per post (Uranusstraat 13, 1431 XL Aalsmeer)

(Foto AV-archief)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel