Little Boogie Boy & Friends in Bacchus

Het concert van Hein ‘Little Boogie Boy’ Meijer & Friends in Bacchus is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie bij KCA. Zaterdag 16 december trakteert Hein weer op een spontane muzikaal avontuur met door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de blues scene hebben verdiend en wordt het ook deze keer weer een feest!

De uit Kudelstaart afkomstige Hein Meijer is een belangrijke vertegenwoordiger van de Chicago-blues, gezegend met een hese, donkere stem, een van nature opgewekte uitstraling en nooit zonder hoed. Met trots presenteert hij zaterdag een topbezetting. Jazzpianist Han van Dam is een grote naam in de Nederlandse Blues en Boogie Boogie wereld en meest bekend van de befaamde bluesband Barrelhouse. Bart Landstra op harmonica en fluit is al 30 jaar een vaste waarde in de Leidse muziekscene. Uiteraard is ook bassist en contrabassist Jan den Boer van de partij, sinds 2006 de vaste bassist bij de Little Boogie Boy Bluesband.

Met deze bezetting is één ding gegarandeerd: het wordt blues zoals blues bedoeld is. Songs over het leven, “ups and downs”, gespeeld met passie en fantasie, door mannen met een flinke muzikale bagage die er na al die jaren elke keer opnieuw weer voor gaan.

16 december 2023 in Cultureel Café Bacchus, aanvang 20.30 uur. Kaartverkoop via de Ticketshop van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer op www.skca.nl en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar, graag pinnen).

(partnerbijdrage KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin