Leven met Lyme

De talkshow ‘Echt Esther’ op Radio Aalsmeer gaat vanavond over de ziekte van Lyme. Ervaringsdeskundigen Huib Kraaijeveld​, Inge van Ulden​, Nancy Overbeek​ en Liesbeth van Batenburg gaan in gesprek met presentatrice Esther Sparnaaij​.

De partner van Nancy heeft Lyme, ook de dochter van Liesbeth werd geconfronteerd met deze ziekte. Huib en Inge zijn niet alleen persoonlijk ervaringsdeskundige, maar schreven ieder ook een boek over de ziekte.

Huib schreef het hulpboek ‘Teken aan de wand’ en Inge van Ulden het boek ‘Lyme te Lijf’. Beide boeken kunnen je volgens de schrijvers als patiënt of naaste helpen door het 'moeras' van deze ziekte.

Tijdens de uitzending worden twee boeken weg gegeven. Door antwoord te geven op de volgende twee vragen maakt u kans om deze te winnen: Op welke manieren kun je besmet raken met de ziekte van Lyme? En wie in uw omgeving die met Lyme te maken heeft zou één of beide boeken goed kunnen gebruiken?

Mail uw antwoord of een andere vraag voor een van de gasten voor 12 uur vanmiddag naar esther@radioaalsmeer.nl. In de uitzending worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Mocht u anoniem willen blijven, geeft u dit dan even aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel