Lesley Verburg bij Door de Mangel

Bij een aantal radioprogramma’s op Radio Aalsmeer is het nog zomerreces, maar niet voor 'Door de Mangel.' Presentatoren Mylène en Elbert Huijts waren er vorige week alweer met live in de studio Stephan van den Broek. Op zijn uitnodiging komt fotograaf Lesley Verburg van Verburg Fotografie vanavond in de spotlights te staan.

Vorige week nam Van den Broek achter de microfoon plaats. Hij is eigenaar van’Snijtekst.nl’ en ‘S. van den Broek Beveiliging en Onderhoud’. De Aalsmeerder vertelde onder andere hoe hij zijn drukke leven vorm geeft, zijn schooljeugd op de Graankorrel en Mavo de Wiekslag, zijn werk en meer.

Tuningfanaat, levensgenieter en harde werker
In bovenstaande bewoordingen beschreef hij zichzelf. Zijn vriendin Joyce is zijn steun en toeverlaat. Op de vraag van luisteraar René van Marke, die zijn bewondering voor Stephan van den Broek live in de studio kwam uitspreken, wat hij van zijn vriendin vindt antwoordde hij: “Ze is een echt wereldwijf”. Hij beaamde de uitdrukking van René van Marke: “Stephan zonder Joyce is hetzelfde als een Honda Civic zonder turbo.” Ook de Honda Civic is een belangrijk deel van zijn leven. Daar werd dan ook veel over gekletst tijdens de uitzending.

Vanavond kunnen luisteraars Lesley Verburg vragen stellen. Dit kan telefonisch op nummer 0297-325858, via mail of via twitter.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin