Laatste weekend Crown in teken van Moederdag

Aankomend weekend is alweer het laatste weekend van het theaterseizoen voor het Crown Theater. Er zijn drie muzikale voorstellingen op vrijdagavond, zondagmiddag en –avond. Met name de zondag is een uitgelezen gelegenheid om moeder te verrassen. In de middag met Mariska van Kolck en ’s avonds met LA The Voices.

Vrijdag 9 mei staat U2NL op de planken. Europa’s meest succesvolle coverband bestaat uit vier fantastische muzikanten die nummers van U2 ten gehore brengen. U2NL, al tien jaar actief, maakt van elke show een feest. Wie snel is, kan profiteren van de SPRINTprijs van € 21,50 (op = op). Een regulier kaartje kost € 25,00.
 
Zondagmiddag staat een show van een heel andere orde geprogrammeerd. Mariska van Kolck verzorgt vanaf 15:00 uur een prachtige Moederdagvoorstelling in The Club bij ‘Exclusief bij ‘Bob&Gon’. In het knusse theater zingt Mariska beroemde musical- en filmhits, nummers van de Carpenters en lekkere Nederlandse liedjes van haar CD ‘Wat een geluk’. Dit alles onder muzikale begeleiding van allround pianist Bernd van den Bos. Kaarten voor deze voorstelling: vanaf 15 euro. Er kan tevens voor een High Wine arrangement worden gekozen voor een extra feestelijk tintje.
 
De laatste keuze die gemaakt kan worden voor het laatste weekend van het theaterseizoen is het speciale Moederdagconcert ‘Lieve Mama’ van Los Angeles–The Voices. Speciaal voor Moederdag treden de vier heren op met een live orkest in de grote zaal. “We komen met ons eigen repertoire, maar vullen deze aan met een aantal echte ‘mama-liedjes’, zo vertolken we onder andere een nummer van Il Divo, maar de rest blijft een verrassing,” aldus de zanger met het engelenhaar Peter Strykes. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en na afloop is er voor iedereen de mogelijkheid tot een ‘meet and greet’ met de vier heren.
 
Zie agenda voor meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel