Laatste kaarten concert Songs4U

Het is aftellen geblazen voor Popkoor Soundsation, want vrijdag- en zaterdagavond treden ze op in de Open Hof Kerk met het concert Songs4U. De avonden zijn bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij The Read Shop in de Ophelialaan, Drogisterij Van de Zwaard in de Zijdstraat, Marskramer in Kudelstaart en bij Primera aan het Poldermeesterplein. Voor € 12,50 of € 7,50 voor een kind bezorgt het popkoor iedereen een avondvullend programma, met consumptie.

Het koor, onder leiding van dirigente Irma Hogenboom-Zethof, zal de songs ten gehore brengen uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig. Maar ook komen er nummers voorbij die dit jaar nog op de hitlijsten prijkten. Met ‘Let me entertain you, Motown Medley, Hair, Just give me a reason, All of me, Royals’ en meer zullen ze de bezoekers een glimlach of herinneringen bezorgen.

Onder de aanwezigen worden prijzen verloot en na afloop is er gelegenheid om na te praten in de ontmoetingshal van Het Baken, aangrenzend aan de Open Hofkerk.

Meer informatie is te vinden op de website van Soundsation. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin