Laatste FavoCinema met Teun Zekveld in hoofdrol

Een eerdere FavoCinema met Bob van den Heuvel als eregast (Foto Ton Offerman)

Door: redactie. Zaterdagavond 11 maart vindt de laatste FavoCinema van dit seizoen plaats. De hoofdrol deze avond is voor de Aalsmeerse fiscalist Teun Zekveld. Zoals gebruikelijk wordt de titel van de door de hoofdgast uitgekozen film niet vooraf bekend gemaakt. Tipjes van de sluier worden wel opgelicht. Zo verklapt de organisatie dat het om een zwarte komedie gaat met Al Pacino in een verbaal gewelddadige, meedogenloze film vol humor.

Dit ludieke idee van de vooraf onbekende film, levert volgens initiator Ton Offerman bijna altijd onverwachte en verrijkende ervaringen op. Daarbij leert de bezoeker een Aalsmeerder een beetje beter kennen door de keuze van zijn of haar favoriete film want voorafgaande vindt er een kort vraaggesprek plaats met de gast in kwestie. Zo krijgen de aanwezigen niet alleen een beeld van de inhoud maar ook van de beweegredenen waarom er gekozen is voor deze film. “Soms komt de maatschappelijke betrokkenheid van de gast naar voren en soms zie je een film die je anders nooit van je leven was tegengekomen,” aldus Offerman.

Teun Zekveld (foto pr)

Aalsmeerse Belangen
Teun Zekveld hield jarenlang kantoor in Rozenburg en was bij vele Aalsmeerders de steun en toeverlaat op financieel gebied. In de beginjaren van de eerste plaatselijke politieke partij van Nederland was hij betrokken bij Aalsmeerse Belangen. Inmiddels is Zekveld met pensioen. Wat zijn de raakvlakken van zijn werkzame leven met zijn favoriete film?  Of wat zegt zijn keuze over zijn gepensioneerde leven op dit moment? Deze en mogelijk andere aspecten zullen ongetwijfeld naar voor komen tijdens het gesprek.

Zie voor meer informatie over deze laatste FavoCinema onze agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin