Laatste dag theaterkaarten met korting

Crown Theater Aalsmeer bestaat vijf jaar en dat werd gevierd met een jubileumactie. Tot en met vandaag kan iedereen kaartjes voor voorstellingen met 15% korting kopen.

Ieder jaar is het spannend of het theater open kan blijven, maar voor het komende theaterseizoen is het weer gelukt. Het doel is om het aantal van twintigduizend bezoekers van afgelopen seizoen te overtreffen.

Kindervoorstellingen
Om dat te bereiken is het team van medewerkers druk bezig geweest om een variërend programma-aanbod neer te zetten. Er zijn voorstellingen voor kinderen, zoals de musicals Nijntje, Robin Hood, de Klokkenluider van de Notre Dame, Sprookjesboom, Spijt!, Rapunzel en Suske en Wiske.

Maar er is ook een gezellig Sinterklaasfeest en een voorstelling ‘verboden voor ouders’ waarbij Jochem van Gelderen kinderen uitnodigt om met hun opa’s en oma’s te komen. In de kerstvakantie kunnen families genieten van een wintercircus en is er een swingende familievoorstelling van Raak! over de magische schoentjes.

Muziek
Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken bij onder andere Love… The Beatles, Cor Bakker, Zazi, Denise Jannah, Sven Ratzke in concert, de Sinatra Special, Suus zingt Annie M.G., Yes, we meet again Bevrijdingsconcert of the Soul of Motown part 6.

In november staat het interactieve toneelstuk Baantjer 2 Live op het programma en een maand later komt Rudolph van Veen naar het theater voor zijn culinaire en swingende kerstshow.

Komedie
Wie een avondje wil lachen kan naar de voorstelling van Jandino Asporaat. Maar ook de swingende en herkenbare komedie Opvliegers staat garant voor een heleboel vermaak, net als de toneelkomedie Chakra’s & Chardonnay, over yoga, super foods en menselijke tekortkomingen.

Als je toneelvedette Simone Kleinsma beter wilt leren kennen moet je naar de Simone! Tijdens de intieme en persoonlijke theatershow krijg je een compleet theaterportret van deze rasartieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten.

Sponsors gezocht
De meeste sponsors hebben aangegeven dit jubileumseizoen het Crown Theater weer te willen steunen. Maar het theater is op zoek naar meer sponsors, want ook na volgend jaar willen ze blijven voortbestaan.

Er zijn verschillende sponsorpakketten mogelijk en het Businessteam wil hier graag over vertellen. Voor meer informatie kan gemaild worden.

Kaarten
Musical, komedie, toneel, muziek, cabaret, show en kindervoorstellingen. Het is er allemaal in Crown Theater Aalsmeer. Een theater dat garant staat voor een gezellige avond of middag uit met voordelig top-entertainment en dat dicht bij huis. 

Bestel alleen vandaag nog kaarten met 15% korting, maar voor sommige voorstellingen geldt op = op. Kaarten zijn te koop bij de verkooppunten in het Boekhuis Aalsmeer, Espago, Primera en Marskramer, maar ook online te bestellen of telefonisch via 0900-1353. 

– advertentie – 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel