Kunstroute uitgebreid met Uitmarkt

Door: redactie. Hoewel september nog een eind weg is, zijn de voorbereidingen voor de Kunstroute nu al gestart. Nieuw is dat het organiserende KCA tegelijkertijd een Uitmarkt organiseert waarbij een voorproefje wordt gegeven van het lokale culturele aanbod van het komende seizoen.

Kunstroute Aalsmeer is volgens KCA hét kunstfestijn in de regio, bekend om zijn hoge niveau en aantrekkelijkheid voor zowel kunstliefhebbers als gezelligheidszoekers. Op zaterdag 17 en zondag 18 september zullen weer duizenden bezoekers op ruim 20 locaties in Aalsmeer, genieten van inspirerende kunst, poëzie, theater muziek en nog veel meer.

Uitmarkt
Met de Kunstroute wordt het officiële startschot gegeven van het nieuwe culturele seizoen. Voor KCA reden om groots uit te pakken en het publiek op de allereerste ‘KCA Uitmarkt’ te midden van kunst, kennis te laten maken met het rijke aanbod en de hoge kwaliteit en diversiteit van kunst en cultuur. Daarnaast is er dit jaar op vele locaties voor het publiek weer van alles te doen en kan men op terrasjes binnen en buiten bij een kopje koffie of drankje genieten van optredens en muziek.

Aanmelden kunstenaars
Professionele kunstenaars die hun kunst willen tonen tijdens de Kunstroute, kunnen zich tot en met 3 juli aanmelden voor deelname. Alle informatie, spelregels en een link naar het inschrijfformulier zijn via deze link te vinden.

Foto archief AV/Jaap Maars

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin