Kunstenaars aanwezig op slotweekend ‘Floribunda’

‘Viola’ (Dennis A-Tjak)

Door: redactie. De tentoonstelling ‘Floribunda’ in het Flower Art Museum is deze week voor het laatst te zien. Tot en met zondag kan nog worden genoten van ruim honderd bloemenfoto’s van Dennis A-Tjak.

Floribunda toont de hoogtepunten uit het oeuvre van kunstfotograaf A-Tjak. Zijn levenslange fascinatie voor bloemen resulteerde in een uiteenlopende verzameling foto’s. Bloemen zijn voor hem een metafoor voor zijn emoties. Wat met woorden niet te zeggen valt, kan de kunstenaar in zijn bloemportretten tot uitdrukking brengen. Op de tentoonstelling in Aalsmeer zijn ook coproducties te zien van A-Tjak met twee andere kunstenaars: Rob de Heer (fotocollages) en Inge Bečka (keramiek).

Floribunda is deze week nog te bezoeken van donderdag tot en met zondag, 13-17 uur. Zondag 27 februari zijn alle drie exposerende kunstenaars van 15-17 uur aanwezig om de tentoonstelling uit te luiden.

Nieuwe expositie
Hierna gaat het Flower Art Museum zondag 13 maart weer open met een nieuwe expositie: WONDERLAND. Kunstenaars Lida Sherafatmand en Alisa Lis scheppen met hun werk een magische wereld vol kleur. Lida Sherafatmand is een Maltese-Iraanse kunstenares. Zij schildert sprookjesachtige werelden met een overvloed aan prachtige bloemen. Haar werk drukt een diep sociaal gevoel uit. Alisa Lis groeide op in Rusland en woont sinds 2017 in Amsterdam. Zij maakt reusachtige bloemen van papier en textiel.

Het Flower Art Museum is gevestigd tegenover de watertoren op Kudelstaartseweg 1. Meer info: flowerartmuseum.nl.

Lees vorig bericht

Waterballet in Heegstrapark

Lees volgend bericht

Fietspad Bachlaan wordt in de gaten gehouden


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *