Kudelstaartse radioavond met Rekelhof en Overbeek

Vanavond is het bij Radio Aalsmeer tijd voor twee Kudelstaarters. Theo Rekelhof en Jaap Overbeek zijn te gast in achtereenvolgens de programma’s ‘Door de Mangel’ en ‘De top 10 van…’.

Even leek het erop dat de keten van bekende Aalsmeerders of Kudelstaarters doorbroken moest gaan worden in het programma ‘Door de Mangel’. Twee uitgenodigde gasten trokken zich met goede redenen terug, maar tot tevredenheid van presentatoren Mylène en Elbert Huijts komt er toch weer een interessante gast naar de studio. In de 24e’uitzending is het woord aan palingspecialist en de enige beroepsvisser op de Westeinder Theo Rekelhof.

Oma Krentenbol
Vorige week werd Linda van den Broek geïnterviewd van Bertram & Brood, onder andere over haar jeugd en haar eigen winkel in het centrum van Aalsmeer. Haar kleinkinderen noemen haar “Oma Krentenbol” en ze omschreef zichzelf als een sociaal, gezellig en betrouwbaar persoon. Na haar werk in de gehandicaptenzorg kwam ze door een bijbaantje in de bakkerswereld terecht. Nu dus haar eigen bakkerswinkel, waarbij de klantencontacten haar het meest boeien. Voor intieme gesprekken met klanten maakt ze graag tijd vrij.

Input luisteraars
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

De Top 10 van… Jaap Overbeek
Van 20.00 tot 21.00 uur is het de beurt aan presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon met hun programma 'De Top 10 van…' Vanavond is het de beurt aan Kudelstaarter, CDA-raadslid en belastingambtenaar Jaap Overbeek.

Vorige week werd de Top 10 gedraaid van handbaltrainer en DJ Marcel Wilkes. Een lijstje dat zijn leven typeerde, vertelde hij. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin