Kinderkapster Marsha Donicie op Radio Aalsmeer

Vorige week was het de 50ste editie van 'Door de Mangel' op Radio Aalsmeer. Een programma waarbij er een bekende of onbekende Aalsmeerder of Kudelstaarters in de schijnwerpers wordt gezet. Vorige week was dat fotografe Lesley Verburg. Zij gaf het stokje over aan haar vriendin Marsha Donicie die kinderkapster is en vanavond om 19.00 uur door de mangel wordt gehaald.

Aan de hand van vragen van presentatoren Mylène en Elbert Huijts vertelde Lesley Verburg over haar leven en werk. Zij was er op uitnodiging van Stephan van den Broek, die ook mee naar de studio was gekomen.

Ondeugend, leergierig en enthousiast
Met deze drie woorden omschreef de jonge moeder zichzelf. Vooral naar die ondeugendheid waren de presentatoren nieuwsgierig, maar daarvan kon ze zo snel geen voorbeeld geven. Ze woont samen met haar man Arthur en kinderen Jesse en Siem in Kudelstaart en groeide als helft van een eeneiige tweeling op in Uithoorn, waar haar ouders nog wonen. “Ik lijk een beetje op mijn zus, alhoewel er mensen zijn die ons niet uit elkaar kunnen halen. Qua karakter verschillen we wel veel.”

Verburg vertelde over haar passie voor fotograferen. Het meegenomen voorwerp was dan ook haar nieuwe fotocamera waar ze trots over vertelde.  Ontstaan toen ze foto’s ging maken van haar zoontje. “Ik verbaasde me erover dat een fotoshoot zo duur was. Ik dacht dat kan ik zelf ook.” Toen is het balletje voor haar gaan rollen en is ze begonnen met haar eigen bedrijfje. Het liefst legt ze mooie momenten vast, zoals bruiloften. Om zich nog beter te kunnen specialiseren studeert ze momenteel nog aan de Fotovakschool.

Gemist?
Door de Mangel wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Luisteraars mogen ook vragen stellen aan de gast in de studio door te mailen of te twitteren.
En heb je de uitzending gemist, dan kun je via de website van Radio Aalsmeer terugluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin