Kinderjury, voetbalhit en wijkagent op radio

Het is weer uren aftellen voor de presentatoren van 'Letsgo2thedisco', 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé'. Om 18.00 uur kan het weekend weer beginnen op Radio Aalsmeer.

Bij Letsgo2thedisco gaan Esther, Kim en Joey weer leuke muziek draaien voor kinderen, maar die ook zeker de moeite waard is voor ‘grote’ mensen. Naar de studio komt Corrie van bibliotheek Aalsmeer samen met Nicole en Lotte om te vertellen over de kinderboekenjury die maandag van start gaat. Uiteraard komt de uitagenda weer aan bod en wordt de favoriete top 5 van Michelle Leijgraaf gepresenteerd. Zij komt ook zingen.

Voetbalhit
‘Olleeee Ollaaaa FC Aalsmeer….Lalalala…laat die goal maar komen….’ Een nieuw clublied voor de fusieclub FC Aalsmeer en zanger en componist Jan Leliveld komt erover vertellen en natuurlijk zingen.

Maar ook wijkagent Erik van den Brun komt naar de studio voor zijn maandelijkse rubriek. Hij geeft weer tips over veiligheid en vertelt wat hij zoal heeft meegemaakt de laatste tijd in het dorp. Kijk hier voor zijn aankondiging. En verder de Ferry Maat Soulshow classic en Ron's Top 40 hitarchief. 

Twitterhit dier
Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor liedjes of artiesten waar een dier in voor komt. Dat kan van alles zijn in het Nederland, in het Engels of zelfs in een andere taal. Luisteraars worden opgeroepen om een leuk nummer door te geven. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je dierlijke Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel