Kinderburgemeester en wijkagent op radio

Het is weer vrijdag en een druk weekend staat voor de deur. In Aalsmeer worden allerlei activiteiten georganiseerd de komende dagen en op Radio Aalsmeer wordt alvast vooruit geblikt. Maar er wordt ook teruggekeken naar een aantal evenementen.

Om 18.00 uur gaan Esther, Kim en Joey in hun programma ‘Letsgo2thedisco’ in gesprek met Vince Boom, de eerste kinderburgemeester van Aalsmeer. Hij komt samen met wethouder van jeugd, Gertjan van der Hoeven naar de studio. Zij beantwoorden ook vragen van luisteraars.

Naam politierubriek
Maar het programma voor de jeugd blikt ook nog even terug op de finales van het schoolvoetbaltoernooi en de Junior Pramenrace. Naast de uitagenda, uiteraard ook weer swingende muziek.

Na de ‘The Friday Zone tussen 19.00 en 21.00 uur tijd voor ‘Vrijdagavondcafé’ met vanavond Deborah en Ron als presentatoren. Wijkagent Aalsmeer Centrum Erik van den Brun komt naar de studio voor zijn maandelijkse rubriek. Samen met Ron is hij op zoek naar een originele naam voor zijn politierubriek. Luisteraars worden opgeroepen om iets te bedenken, waarbij een unieke prijs wordt weggegeven. Want de winnaar mag een rondje meevaren met de wijkagent over de Westeinderplassen. Suggesties kunnen via twitter of via Facebook doorgegeven worden. 

Van Alles & Nog Wat
Ook is er aandacht voor het Aalsmeer Flower Festival, het Bruggenfestival en Plaspop. De Aalsmeerse band Van Alles & Nog Wat komt live in de studio optreden ter promotie van dit gezellige muzikale evenement op het water morgenavond.

Naast de uitagenda, die bol van de activiteiten staat, is ook de social media rubriek van Deborah weer aan de beurt om 22.22 uur. Ze heeft in de gaten gehouden wat er zich zoals heeft afgespeeld de afgelopen dagen op de lokale social media. En er is natuurlijk ook muziek van nu, de jaren 80 en 90.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel