Kinderboekenjury, schoonmaaktips en fietsen op radio

Vanavond is Aalsmeer weer aan de radio gekluisterd voor 'Letsgo2thedisco' , 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé'. Om 18.00 uur kan het weekend weer beginnen op Radio Aalsmeer en er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Bij Letsgo2thedisco ontvangen Esther, Kim en Joey de dochters van Tinka van Tinkahelpt.com. Hannah en Noemi wonen in Thailand, maar zijn nu even in Aalsmeer. Samen met hun vriendinnetje komen ze over dit project vertellen en hoe het is om in Thailand te wonen. Ze hebben ook een top 5 samengesteld.

Ook is er een interview met kinderen van de Kinderboekenjury. Kim is op reportage geweest in de bibliotheek toen de jury bij elkaar kwam om hun favoriete top 3 samen te stellen. Ze hebben de afgelopen maanden veel boeken gelezen en vertellen hierover.

Keuken schoon
In Vrijdagavondcafé bij Ron en Caroline onder andere aandacht voor de Ride for the Roses en keukenschoonmaaktips. Maandagmiddag werden de drie routes officieel bekend gemaakt van de Ride op 6 september. Ron was erbij aanwezig en interviewde Fred Doeleman, voorzitter van de Stichting Ride for the Roses.

Ook Marc Eveleens was erbij aanwezig en verzorgde de drankjes en hapjes. In Marc’s Culinaire Kookwekker gaat hij een keer niet vertellen hoe je lekkere dingen klaarmaakt, maar hij deelt met de luisteraars hele nuttige schoonmaaktips. Hoe hou je de keuken schoon?

Twitterhit beweging
Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor liedjes of artiesten die over beweging gaan. Via Facebook en twitter zijn er veel suggesties binnengekomen, maar er zijn er vast nog veel meer. Luisteraars worden opgeroepen om een leuk nummer door te geven dat over bewegen gaat. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je dierlijke Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Foto: Marc Eveleens tijdens de persbijeenkomst van Ride for the Roses (foto Ron Leegwater)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel