Kaartverkoop Kudelstaartse revue vanaf dit weekend

Marcel Harting met danseressen van Blackbird Dance Centre (Foto Jaap Maars)

De decors worden voorzien van een laatste lik verf, ritmische danspassen zijn inmiddels ingestudeerd door de danseressen van Blackbird dansgroep en de spelers kunnen de teksten van de hilarische sketches en vrolijke liedjes inmiddels dromen. Ofwel: spelers en crew van Toneelvereniging Kudelstaart zijn er zo goed als klaar voor: om de door Tineke van Kleef zelfgeschreven Revue ‘In de 70e Hemel’ voor u te mogen gaan performen. Daar kijken zij hopelijk net zo erg naar uit als u. Tijd om in actie te komen want de kaartverkoop gaat zaterdag 21 oktober van start.

De voorstelling is te zien op vrijdag 3 november, vrijdag 10 november, vrijdag 17 november en zaterdag 18 november in het Dorpshuis van Kudelstaart. Op zaterdagmiddag 21 oktober van 13:00 uur tot 15:00 uur zijn de kaarten te koop voor €12,50 in het Dorpshuis en online via toneelverenigingkudelstaart.nl . Vanaf maandag 23 oktober zijn deze ook te koop bij een van de verkooppunten: Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Graag contant en gepast betalen.

Feestelijke première vrijdag 3 november
Uiteraard gaat de rode loper uit op de eerste avond dat de Revue opgevoerd wordt en zal het publiek extra in het zonnetje gezet worden. Deze eerste avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Wat mag u zoal verwachten? Het publiek wordt meegevoerd richting Hemelpoort maar ook Mexico wordt aangedaan en de temperatuur zal hoog oplopen in de sauna en in de bruidssuite. Sketches van weleer worden afgewisseld met nieuwe rariteiten waarbij het hopelijk weer schuddebuiken van het lachen zal worden. Wilt u weten waar het dorp in de maand november alleen maar over praat? Zorg dan dat u komende weken een toegangskaartje koopt en gegarandeerd bent van een plekje in de zaal. De voorstellingen beginnen om 20:15 uur en de zaaldeuren zullen openen om 19:30 uur. Graag tot dan.

(Gesponsorde bijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin