Joling in honderdste Door de Mangel

Vanavond is het honderdste keer dat zus en broer Mylène en Elbert Huijts de studio van Radio Aalsmeer induiken voor hun programma ‘Door de Mangel’. Iedere week mangelen ze een bekende of onbekende Aalsmeerder of Kudelstaarter en vanavond hebben ze Gerard Joling te gast.

De presentatoren zijn samen met technicus Edgar op zoek gegaan naar een bijzondere Aalsmeerder om het jubileum van de Aalsmeerse ‘talkshow’ extra luister bij te zetten. Ze zijn verheugd dat Gerard Joling vragen komt beantwoorden en zijn favoriete muziek laat horen.

9 september 2013
Iedere week, op een paar vakantieweken na waarin een herhaling te horen is, lukt het het Door de Mangel-team om steeds weer interessante gasten achter de microfoon te krijgen, die het hemd van het lijf worden gevraagd. De gasten kiezen van te voren een aantal nummers die ze willen laten horen, nemen een voorwerp mee naar de studio en mogen het stokje doorgeven aan iemand waarover ze graag meer willen weten.

Op 9 september 2013 begonnen ze de serie met wethouder Gertjan van der Hoeven, gevolgd door Helma Persoon en Peter Maarse. In de 99ste uitzending van vorige week kwam financial controller en hobby-wielrenner Louis Blauwhoff aan het woord.

Vragen aan Gerard?
Luisteraars mogen Gerard Joling ook vragen stellen. Dat kan door een mailtje te sturen naar de studio of een berichtje via twitter te plaatsen.

'Door de Mangel' wordt op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden en zaterdag om 13.00 uur herhaald. Het programma kan terug worden geluisterd via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel