Jazzfeest met Saskia Laroo en Warren Byrd

Vrijdag waren trompettiste Saskia Laroo en pianist-zanger Warren Byrd, haar echtgenoot, te gast op de openingsavond van het driedaagse jazzspektakel in jachthaven De Nieuwe Meer. Ze traden op met hun kwartet Jazzkia, waarvan naast hen ook bassist Daniel Gueli en drummer Daniel van Dalen deel uitmaken. Onze fotograaf Jaap Maars maakte die avond een kleine impressie (zie ook de gallery).

Vanmiddag om 16.00 uur is het laatste van vier jazzconcerten. Dan is er een optreden van trompettist Michael Varekamp en klarinettist Bernard Berkhout. Ze worden bijgestaan door Mark van der Feen (piano), Vincent Koning (gitaar) en Frans Bouwmeester (contrabas). Zaterdag gaf het trio van Pieter van Santen Santen (piano), Uli Wentzlaff-Eggebert (bas) en Erik Poortmans (drums) twee concerten. 's Avonds voegden trompettist-zanger Herman Nijkamp en altsaxofonist Jacco van Santen zich bij hen.

Het jazzfestival is onderdeel van de Westeinder Water Week, die vandaag zijn slotdag beleeft. Het is een initiatief van cultureel café Bacchus en KCA (Kunst en Cultuur Aalsmeer).

Jachthaven De Nieuwe Meer is te vinden bij de Kolenhaven op het adres Stommeerweg 2, 1431 EW Aalsmeer.

[Advertentie]


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel