Jazz in Bacchus met Teus Nobel en Liberty Group

Teus Nobel (Foto pr)

(Advertorial) Komende zaterdag valt er weer te genieten van Jazz in Cultureel Café Bacchus. Het podium is dit keer voor Jazztrompettist Teus Nobel en Liberty Group.

Na de release van hun studioalbum Journey Of Man in 2019 speelde jazztrompettist en Edison-winnaar Teus Nobel liefst een twintigtal concerten met de jazzformatie Liberty Group. Het zorgde voor een dermate ingespeelde formatie dat de Volkskrant na een concert in het Amsterdamse Bimhuis zelfs repte over ‘een van de fijnste belevingen die een liefhebber van live jazz zich maar kan wensen’ (5-sterren).

De formatie begon te schrijven aan nieuw repertoire en nam in juni 2021 een album op voor een live publiek: Pleasure Is The Measure. Ook deze opnameconcerten konden de pers bekoren: ‘Teus Nobel | Liberty Group gaat een gouden toekomst tegemoet’, aldus Jazzenzo. Nu verschijnt hun derde album: Human First. Het album betreft een muzikale beschrijving van de reality check waarmee Teus werd geconfronteerd tijdens de eerste Covid-lockdown.

Teus Nobel is een van de kopstukken uit de Nederlandse jazzscene. Naast zeven albums onder eigen naam, werkte hij samen met onder meer Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jef Neve, Cor Bakker, Frank McComb en Ntjam Rosie. Hij speelde concerten in meer dan twintig landen, verdeeld over alle werelddelen en verscheen in talloze tv- en radioprogramma’s in binnen- en buitenland.

Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4
Aanvang: zaterdag 25-2-2023, 20:30 uur
Entree: regulier tarief €15; met vriendenkaart €12; jongerenticket €10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop of www.skca.nl en aan de zaal (graag per PIN)

Klik hier voor de promovideo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin