Jazz concert Bacchus en expo Oude Raadhuis

Door: redactie. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken met de openstelling van het Oude Raadhuis als expositieruimte en Bacchus als concertzaal voor een jazzoptreden. De aanvangstijd is aangepast zodat bezoekers voor de door de overheid opgelegde eindtijd van 22:00 uur naar huis kunnen.

Op zaterdag 5 februari 2022, 19.30 uur: A Tribute to Dave Brubeck & Paul Desmond. Met Rembrandt Frerichs op piano, Jasper Staps altsax, Matheus Nicolaiewski contrabas en Mitchell Damen drums. Kaarten (10-15 euro) kopen kan via de KCA Ticketshop, skca.nl. De organisatie adviseert er snel bij te zijn, want door de coronamaatregelen is het aantal zitplaatsen beperkt.

Expositie ‘Beestenboel’
Het Oude Raadhuis gaat weer open op vrijdag 28 januari met de expositie ‘Beestenboel’. Een tentoonstelling met een hoge aaibaarheidsfactor, want te zien is dierenkunst. KCA nodigde kunstenaars uit die hun passie voor dieren én kunst graag met u delen. Nog te zien tot en met zondag 13 februari. Het Oude Raadhuis is iedere vrijdag, zaterdag en zondag open van 14 tot 17 uur. Denk aan het coronatoegangsbewijs en mondkapje. Toegang: uw gift.

(Foto’s via KCA)

 

 

 

Lees vorig bericht

Nieuw jeugdzorgstelsel sneller en beter

Lees volgend bericht

Flower Art Museum weer open


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *