Jarige Rabobank pakt uit met Kindermiddag

Wie jarig is trakteert. Met de honderdste verjaardag pakt de Rabobank dit jaar groots uit met tal van events. Morgenmiddag zijn de kinderen aan de beurt. De bank nodigt alle kinderen van Aalsmeer en Kudelstaart uit in de feesttent op het Praamplein voor een feest waarvoor ook Buurman en Buurman zijn uitgenodigd.
 
Ron Leegwater, verantwoordelijk voor sponsoring en externe communicatie bij Rabobank Regio Schiphol laat weten: “Dit jaar viert de Rabobank haar 100 jarig jubileum in Aalsmeer. Dit jubileumjaar zetten wij extra luister bij met tal van feestelijke gebeurtenissen. Dit najaar staan er nog verschillende activiteiten voor de oudere inwoners en onze zakelijke klanten op de agenda.”
 
Morgen, woensdag 7 september pakt de Rabobank extra uit tijdens de jaarlijkse Rabo Kindermiddag. “We willen hiermee de jongere inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart op een leuke middag trakteren. En natuurlijk gratis voor iedereen. Met ook een ‘gezond’ hapje en een drankje. Iedereen is welkom!”
 
Het programma is gevarieerd. De Rabobank belooft een ‘te gekke show’ van de klunzige televisiekarakters Buurman en Buurman die sinds kort een eigen theaterproductie hebben. Ook is er een optreden van Sarah en Julia, bekend van het Junior Songfestival. Met het liedje ‘Dance Like Nobody’s Watching’ staat het duo momenteel tweede in de Kids Top 20. Waarmee ze mooi wereldster Ariana Grande achter zich laten…
 
De kindermiddag begint om 14:00 uur en de tent zwaait de deuren open om 13:30 uur. Klik op de advertentie voor meer informatie.
 
Foto: Rabo Kindermiddag van 2014 (foto archief AV)
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel