Jaren 80 op Radio Aalsmeer

Vanavond vanaf 21.00 uur zal een groot deel van het radioprogramma Vrijdagavondcafé in het teken staan van de jaren '80. Dinsdagavond vindt er een groot spektakel plaats in het Crown Theater met de naam ’80 Mania. Beenwarmers, schoudervullingen, rolschaatsen en meer kun je er tegen komen en natuurlijk leuke muziek. Miranda komt erover vertellen. De presentatoren Ron, Lisette, Marjolein zijn benieuwd.

Verder was Lisette op reportage bij Duikteam Thamen, wordt Ivo van Team Timmerman geïnterviewd over Tour de Poel en komt kok Marc van Culiworks in zijn kookrubriek ‘Marc’s kookwekker’ vragen van luisteraars over koken beantwoorden. En natuurlijk is er de Uitagenda en Ron’s hitarchief.

Frank Boeijen
De twitterhit komt van een echte jaren '80 artiest, Frank Boeijen. Luisteraars kunnen hun favoriete nummer van deze Nederlandse zanger doorgeven en kans maken op twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema. Geef je Frank Boeijen Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Letsgo2thedisco
Vrijdagavond is het om 18.00 uur weer tijd voor het jeugdprogramma Letsgo2thedisco. Esther Sparnaaij ontvangt iedere week een jong talent die zijn of haar kunsten aan de luisteraars laat horen. Vanavond komt de 11-jarige Lotte Zethof naar de studio om een mooi nummer te zingen. Ook is er de top 5 van een school en komt DJ Marcel met zijn dochter langs om te vertellen over zijn werk.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel