Jan Leliveld in gesprek met Bonnie St. Clair op Radio Aalsmeer

Het is weer vrijdag, tijd voor het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer.
Lisette en Ron ontvangen tussen 21.00 en 23.00 uur zanger Jan Leliveld. Hij zal collega Bonnie St. Clair interviewen, want iedereen wil weten hoe het nu echt met haar gaat.
Kok Marc Eveleens komt verslag doen van zijn bezoek aan een luisteraar die hij in de keuken geholpen heeft en Marjolein neemt de uitagenda voor de komende week met de luisteraars door.

Twitterhit
En het Vrijdagavondcafé is niet compleet zonder de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een echte kroegenhit door te geven. Door deze muziek moet het volgens de presentatoren een feestje gaan worden in de studio.
Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld. Geef je kroegenhit door via twitter of Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Gepresenteerd door Lisette Schipper en Ron Leegwater met steeds wisselende gasten in de studio of aan de telefoon.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin