‘It giet oan’

Alternatieve elfstedentocht? Een tweede super in Kudelstaart? Nee, het betreft hier 'Bandjesavond Oude Stijl'. Vanmorgen viel eindelijk de felbegeerde vergunning bij kroegbaas Jan van Schuppen van Café Joppe op de deurmat.

Vorig jaar struikelde de organisatie nog over de eindtijd van het festijn, zoals voorgeschreven in de evenementennota, namelijk 00:00 uur, waardoor de hele avond afgeblazen werd. “Tot 01:00 uur, of helemaal niet,” zo oordeelden de organisatoren. Dit jaar echter gaat het gas er weer vol op. Niet alleen is de eindtijd weer opgetrokken naar 01:00 uur, er zijn deze editie maar liefst zeven deelnemende locaties waar naar live muziek geluisterd en gefeest kan worden. Bijna als vanouds, mogen we wel zeggen, want 'vroegah' vond het elke zomer maar liefst drie keer plaats.

De line up is nog niet helemaal rond, maar de locaties zijn wel al bekend: Café Joppe, Het Wapen van Aalsmeer, Restaurant de Jonge Heertjes, De Oude Veiling en Bar – Restaurant De Praam. Stichting Feestweek Aalsmeer strijkt als locatie neer aan het Molenplein/Zijdstraat en voor de gelegenheid verhuist N201 naar de Schoolstraat. 

Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 juni. De speakers mogen om 20:00 uur open, tot 01:00 uur 's nachts.

Tekst: Mariëlle Wegman, foto's: bandjesavond 2017 (archief AalsmeerVandaag)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin