Inschrijven Amazing Amateurs 4

Amateurkunstenaars kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de vierde editie van Amazing Amateurs. Dat is de expositie die jaarlijks in de zomermaanden gehouden wordt in Het Oude Raadhuis. Ditmaal vindt ze plaats van 25 juni tot en met 16 augustus.

De organisatie is in handen van de werkgroep beeldende kunst van de stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA). “Ben je een enthousiast amateurkunstenaar en wil je de gelegenheid om je werk aan een groter publiek te laten zien niet voorbij laten gaan? Dan is dit je moment! Er is in Aalsmeer geen mooiere plek om je kunst te tonen dan in het Oude Raadhuis,” laat de werkgroep in een persbericht weten.

Maximaal vier werken
Deelnemers betalen per ingeleverd kunstwerk € 25. Een ieder mag maximaal met vier werken aantreden. Net als vorig jaar is er geen thema en evenmin een ballotagecommissie, die beoordeeld of werken al dan niet geschikt zijn voor de tentoonstelling.

Inschrijven is mogelijk tot 1 juni.

● Klik hier om deelnameformulier te downloaden
● Een deelnameformulier kan ook in het expositiecentrum (Dorpsstraat 8) worden afgehaald tijdens openingsuren (donderdag t/m vrijdag van 14.00-17.00 uur)

Foto: impressie van Amazing Amateurs afgelopen jaar. (foto KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel